It hurts to much

För bara några månader sedan så förlorade jag min bästa vän i en bilolycka. Sedan dess så har allt känts så meningslöst. Hon var bara 19år gammal och hade hela livet framför sig. Vi hade våra liv planerade tillsammans och sa alltid att vi inte skulle kunna leva utan varandra. Hon försvann från mig, hur ska jag nu kunna leva utan henne?

Det var i slutet på November -08. Det var då det hemska hände.. Kommer aldrig glömma den dagen. Kommer aldrig glömma min bästa vän.. Men saken är den att hon aldrig kommer försvinna. Tomrummet hon lämnade i mitt hjärta kommer alltid att tillhöra henne.

Jag skaffade denna bloggen nu för att jag behöver få ur mig mina tankar som snurrar runt i huvudet. Även för att jag skulle vilja höra från fler som är eller har varit i samma situation. Vad gör ni när saker är som svårast och inte har någon ork kvar? 
Skulle vara väldigt tacksam ni vill dela med er utav era händelser. Jag kommer själv försöka skriva varje dag. Men som sagt en del dagar är svårare än andra.

Hoppas att denna bloggen ska hjälpa fler.
Alla säger att man måste tala ut om det så mycket som möjligt men ibland är det lättare att skriva.

Rest in peace.

Ha de bra allihopa <3

Kommentarer
Postat av: ` iѕαвeℓℓα мαℓмвσяg

Beklagar :(

2009-03-04 @ 00:06:02
URL: http://Http://szerafia.blogg.se
Postat av: Viccan

Beklagar Kram

2009-03-04 @ 12:38:14
URL: http://seviccans.blogg.se/
Postat av: Viccan

Tänker på dig <3

2009-03-04 @ 12:40:23
URL: http://seviccans.blogg.se/
Postat av: Em

sv: Jag har inte varit med om något liknande, men jag kan skänka dig en tanke. Jag tycker att du är fruktansvärt stark som orkar skriva om det!

Kram , Em

2009-03-04 @ 13:33:37
URL: http://madebyem.blogg.se/

Lätta på ditt hjärta:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0